Skip to content

Besøg, besøg og besøg

2011 April 18
by thomas

De sidste par uger har vi haft fornøjelsen af at have en del besøgende. Måske er det årsagen til at vi ikke rigtigt har fået taget os sammen til at opdatere bloggen i én måned, eller også er det fordi at vi snart kun har en enkelt uge tilbage før vi vender næsen mod Danmark.

Det har selvfølgeligt været fantastisk at have gæster, først Marianne & Hans-Jørgen, dernæst Thomas’ forældre + Peter & Camilla, og til sidst Hannahs forældre. Vi har mere eller mindre dækket det samme geografiske område under alle tre besøg, så nu tror jeg at vi med rette kan sige at vi har set ‘The Golden Circle’, Reykjanæs, Hverdagerdi mm til husbehov.

Vejret har været ekstremt islandsk, med hyppige vejrskift, en hel del sne, regn og hård kuling. Det er dog tåleligt sålænge at det dog også afbrydes af skønne solskinsstunder.

I dag er det Palmesøndag, så vi har været til gudstjeneste for 3. gang under vores islandsophold, vi havde nok tænkt os at være hyppigere kirkegængere, men når vi ikke forstår særligt meget af hvad der bliver sagt, og der er så meget fantastisk natur omkring os…ja så virker det mere oplagt at se lidt af det fantastiske skaberværk i stedet for.

One Response leave one →
  1. Mona permalink
    April 20, 2011

    Vi takker af hjertet for en skøn og oplevelsesrig ferie hos Jer. Fars halsproblemer, der begyndte den sidste dag, blev værre og han var hos lægen fredag og igen i går, fordi det ikke rigtig blev bedre selv om han fik pencillin. Det er åbenbart en abces, så nu får han en slags medicin mere. Han har derfor ikke været på arbejde siden vi kom hjem. Det har jeg til gengæld, jeg var godt nok overbevist om, at jeg kun skulle arbejde onsd. nat i denne uge, så jeg sad mageligt i lænestolen og så en spændende film, med Capo sovende på min mave, da idyllen blev forstyrret af en kollega, der ringede og spurgte hvor jeg blev af. Så var det jo bare med, at komme ud af starthullerne. En noget drøj nat at komme igennem, Til gengæld fik jeg lavet lidt forskelligt, bl.a. påskepyntet lidt i dagens løb, da jeg ikke sov på forskud.
    Jeg har fået en ny kollega i nattevagt, det viser sig at være Oskars mor, Mitzi, fra Carls skovbørnehave- meget pudsigt sammentræf. Jeg skal hilse!
    Stort knus fra mor.

Leave a Reply

Note: You can use basic XHTML in your comments. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS